Gastenboek

 • “Frank heeft wederom weer mooi werk afgeleverd samen met zijn compagnon Jalal kwamen afspraken na. Het ziet er weer prachtig uit. Tot de volgende keer. Gr fam Kenter. ”

  — Thea kenter leek, 12/2/2023

 • “Wederom heeft Frank ons huis geschilderd en het is weer een PLAATJE!!!! Frank is een schilder pur sang! Frank, super bedankt en tot de volgende schilder klus. ”

  — Hans en Corry , 17/10/2022

 • “Dag Frank, duizendmaal dank. Iedere dag geniet ik weer van mijn mooie paleisje. Wat is het perfect geschilderd, het is een plaatje geworden. Voor jouw medewerkers Jalal en Khalid een compliment. Goed werk, beleefd, rustig, zorgvuldig, hulpvaardig en sociaal, soms zelfs geen pauze nemend. Frank je mag blij zijn met zulke kerels, houd ze in ere. Succes met alles. Groeten Margot”

  — Margot, 21/6/2022

 • “Na de offerte aanvraag heeft Frank diezelfde avond nog gebeld om zaken door te nemen en advies te geven. Frank heeft de klus vooraf nog een keer gezien en zelf ingemeten. Het werk is supernetjes gedaan. Er is tussentijds goed contact geweest over werktijden en andere zaken. Wij zijn dik tevreden en blij met de kleuren en vooral de mate van afwerking. Er werd tussen de lagen nog een keer gevuld en geschuurd. Om tot een mooi resultaat te komen. Dat het door een vakman is gedaan werd bevestigd door vrienden en familie die later kwamen kijken. Zoek je een serieuze, vrolijke en altijd meedenkende schilder. Zoek niet verder!”

  — Jan Wolter Tensen, 9/6/2022

 • “Na 40 jaar zelf als particulier onze woning te hebben geschilderd, eigenlijk best wel naar tevredenheid, hebben we deze keer besloten om deze grote klus eens over te laten aan de vakman. En dan wordt snel duidelijk dat het verschil in resultaat toch echt verbluffend anders is. Onze ogen zijn open gegaan; wat mooi kan een vakman schilderen! Het gezegde "vakmanschap is meesterschap" is voor wat betreft het eindresultaat helemaal van toepassing. Er is hard en secuur gewerkt en wij kijken iedere dag blij naar ons huis. Geweldig!”

  — Carine Res, 11/5/2022

 • “Frank heeft ons huis buiten om geschilderd super strak gedaan meteen het mooiste huis van de straat zelfs de glazenwassers waren onder de indruk van het mooie werk. Groetjes Jelle Stam ”

  — Jelle Stam, 10/2/2022

 • “Wat een fantastisch werk hebben Frank, Olaf en Roy geleverd, super strak en mooi!! Ons huis was echt een project, maar ze zijn de uitdaging aangegaan. En hoe! Weet je nog, dat huis met die paars/lila kozijnen aan de Westtangent?! 1,5 jaar geleden hebben wij dit huis zo gekocht en gek genoeg was paars niet onze kleur 😉. Wat kijken wij nu met trots naar ons "nieuwe" huis zeg!! Wat erg fijn is dat ze goed meedenken en adviseren!! Ze zijn erg vriendelijk en gezellig, het is alsof je ze al jaren kent. Als afsluiter lappen ze ook nog de ramen aan de buitenkant. Super service! Hoogeveen Schilderwerken is echt een aanrader! Jullie hebben er een vaste klant bij!”

  — Cindy en Quincy Wallé, 29/9/2020

 • “Yes! Ze bestaan nog, vaklui met mentaliteit. Frank en Olaf hebben onze woning volledig getransformeerd. Niet alleen mooi strak maar ook dachten de heren goed mee en deden ze meer dan gevraagd ten behoeve van een top resultaat. Daarnaast sympathieke kerels, communiceren goed en doen wat ze zeggen. Wij hebben onze vaste schilders gevonden. ”

  — Mauricio & Sarah , 1/9/2020

 • “Ons hele huis buitenom geschilderd,zeer netjes vlot gedaan en alles volgens afspraak.Wij zijn zeer tevreden en kunnen u dit bedrijf zeker aanbevelen. Oh ja het zijn ook nog eens aardige jongens Anton Teelker”

  — Anton Teelker, 28/8/2020

 • “Wij hebben onze voorgevel en het kozijn van de poort door Frank en Olaf laten schilderen. Ze werken heel nauwkeurig en alles in goed overleg; komen met ideeën, denken goed mee en komen afspraken na. Ook zijn ze sociaal in de omgang, alsof ze al jaren over de vloer komen. Door weersomstandigheden duurde het werk iets langer dan gepland, omdat ze alles netjes wilden afleveren. Wij zijn zeer te spreken over deze vaklui. Een dikke pluim.”

  — Theo en Mirjam , 19/7/2020

 • “Frank heeft onze vorige woning geschilderd en onze huidige woning. Complimenten voor zijn werk hij doet het erg nauwkeurig en let erg op details. Wij houden Frank als vaste schilder. Onze woning ziet er weer top uit, bedankt Frank ”

  — Bart, 26/6/2020

 • “Frank en Olaf hebben prima werk afgeleverd bij ons thuis. Een ingewikkelde klus aan het puntje van ons hoekhuis was een uitdaging en ziet er nu weer top uit. Kortom Hoogeveen schilderwerken is een aanbeveling voor je schilderklus. Nog nooit eerder een schilder meegemaakt, die na afloop de ramen lapt! Klasse.”

  — Corrie en Piet de Ruiter, 21/5/2020

 • “Wat zal ik zeggen. Frank geeft gewoon super werk gedaan. Goed advies gaat ook lekker door met zijn werk. Goed gevoel voor humor samen veel gelachen wat ook mag. Frank je hebt echt top werk geleverd. ”

  — Sylvia lobry, 5/2/2020

 • “Wederom is ons schilderwerk gedaan door Frank, nu met Olaf. Deze keer 7 deuren en de trap en ook nu weer, super tevreden. kan weer jaren mee! Echt een aanrader voor een ieder op zoek naar een echte vakman!”

  — Hans en Corry van Wonderen, 19/1/2020

 • “Frank heeft in ons huis het volledig schilderwerk gedaan. Wij zijn zeer tevreden met de werkwijze van Frank alles wordt goed gecommuniceerd en besproken van te voren. Hij adviseerde ons goed in de kleuren en denkt enorm mee hierin! Hij is erg nauwkeurig in zijn werk En heeft naar volle tevredenheid het werk voltooid. Wij raden hem dan ook iedereen aan! ”

  — Linsey en kevin, 28/12/2019

 • “Frank heeft ons huis buiten om geschilderd. Een beste klus want ons huis was er echt aan toe. Van monumenten groen naar antraciet grijs. Wij willen via deze weg Frank van harte aanbevelen. Hij werkt netjes, geeft goede adviezen en blijft goed in contact. Maakt een eerlijke offerte en levert vakmanschap. Zeer aangenaam in de omgang en geeft enorm veel vertrouwen. En aan het einde van klus zijn ook alle ramen gelapt. Sinds Frank is geweest lopen wij iedere dag binnen in een nieuw huis. Wat een vreugde is dat zeg. Yvonne en Rein”

  — Yvonne de Boer, 11/9/2019

 • “Frank heeft ons nieuwe huis aan de voor en achterzijde inclusief de schuurdeuren en kozijnen geschilderd. Het is super strak geworden. We zijn er dan ook erg blij mee. Vanaf begin af aan word alles duidelijk gecommuniceerd en worden afspraken nagekomen. Erg fijn als iemand nog zo serieus met zijn werk bezig is. Ook zat er flink wat meerwerk aan ons schilderwerk. Ook dit is allemaal in keurig overleg en tegen een geringe meerprijs uitgevoerd. Frank nogmaals dank. ”

  — Michael Nijveld, 29/10/2018

 • “Hoogeveen schilderwerken heeft voor ons al meerdere klussen gedaan en elke cm2 verf is compleet naar wens. Frank heeft ons diverse goede adviezen mogen geven welke zeer goed zijn uitgepakt. Korte lijnen en duidelijke afspraken welke altijd keurig na worden geleefd. ”

  — Fam van Dam, 18/9/2018

 • “Bedankt Frank, geweldig schilderwerk aangebracht en blaasjes keurig bijgewerkt. Betrouwbaar en komt afspraken zeker na. Wij zijn super tevreden.”

  — Monique, 20/7/2018

 • “Frank heeft wederom ons huis geschilderd. Dit keer de achterkant. Wederom zijn wij zeer tevreden en blij met Frank. Een aanrader voor een ieder die een goede schilder zoekt. Wat een vakman.”

  — Hans en Corry, 13/4/2018

 • “Frank heeft ons huis geschilderd en ook op de zaak alles geschilderd. Ziet er allemaal super uit :-) top schilder en ook nog eens betaalbaar. zeer goede service doet wat hij beloofd en ruimt ook nog eens alles op en is 100% betrouwbaar. Ik zeg ga zo door. Wij zijn heel erg tevreden.”

  — Raymond Ongena, 3/2/2018

 • “Frank heeft met zijn 2 mannen ons gehele huis geschilderd. Wij zijn super tevreden met de manier van werken en de oplevering van de werkzaamheden. Alle gemaakte afspraken zijn keurig nagekomen. Frank, ga vooral zo door! ”

  — Joeri Splinter , 3/9/2017

 • “Onze tuindeur is ook onderhanden genomen door Frank. De deur, altijd onderhouden door een andere schilder, was gewoon verrot! Niet alle schilders zijn dus goed! Als je van een deur, die bijna overleden is zoiets moois kan maken, nou, dan ben je echt een vakman!!!”

  — Hans en Corry, 15/4/2017

 • “Onze voorgevel is geschilderd door Frank. Ziet er weer super uit, echt heel tevreden! Wat een vakman is dat!”

  — Hans en Corry, 8/4/2017

 • “De buitenkant zit weer strak in de verf. Ook de zolder en trap zien er weer super uit. Frank werkt erg netjes en het resultaat mag er zijn! Wij zijn echt heel erg tevreden over zijn werk”

  — Roy Sandra , 26/3/2017

 • “Nadat we de buitenkant van ons huis al eerder hadden laten doen door Frank, heeft hij ook onze nieuwe badkamer en wc supermooi afgewerkt ! Hij heeft oog voor detail, kleurstelling, soort verf en adviseert waar nodig, ook voor in ons geval van het stucwerk, zodat de plafonds nog strakker eruit zien nu! Daarnaast werkt hij netjes, is op tijd etc.: levert topkwaliteit af dus! ”

  — Jessica & Jeroen, 15/3/2017

 • “Bedankt voor het mooie schilderwerk wij waren 6 jaar geleden al super tevreden met jou werk en nu heb je ons weer opnieuw super geadviseerd we hadden de woonkamer en gang grijs met wit en nu wit met een mooie warme zachtblauwe kleur ik zou iedereen frank Hoogeveen adviseren omdat hij super netjes werkt en het resultaat is top.”

  — Agnes, 14/3/2017

 • “Test ”

  — Frank , 14/3/2017

 • “Nadat wij ons huis van binnen compleet hadden aangepakt met nieuwe deuren en kozijnen restte ons alleen het schilderwerk. Via via zijn wij in contact gekomen met Frank en hij heeft bij ons de klus aangenomen. Na 5 dagen hard werk is het eind resultaat verbluffend, alle deuren en kozijnen zijn mooi in de hoogglans geschilderd waardoor ons huis de uitstraling heeft gekregen die wij voor ogen hadden. Wij zullen Frank dan ook zeer zeker aanraden bij Familie vrienden en kennissen.”

  — Remco Bouma, 11/11/2016

 • “Met Frank Hoogeveen haal je een vakman in huis. Bij mij is buitenom geschilderd en het ziet er weer fantastisch uit. Mooi strak en stevig in de lak. En dat voor een zeer goede prijs. Ook leuk: ik krijg complimenten dat mijn huis zo goed in de verf staat! Dat zegt genoeg. Warm aanbevolen dus!”

  — Tonnie Rozing, 12/9/2016

 • “Frank is een vakman.Wij hebben ons huis 2 maal door een andere ZZP'er laten schilderen maar zien nu het echte vakwerk!Het houtwerk eerst goed gegrond en nu lekker stevig in de lak.Ook alle overgangsnaden netjes afgekit en overgeschildert.En zeker niet onbelangrijk -afspraak = afspraak en gedurende de klus netjes op de hoogte houden wanneer er wel of niet gewerkt wordt als het slecht weer is. Leuk feitje : Frank lapt de ramen als klus klaar is gheghe !”

  — marco de nijs, 24/6/2016

 • “Als je nou een schilder wilt die nauwkeurig en strak werkt, betaalbaar is en ook onder stress en tijdsdruk zijn mannetje staat, dan moet je Frank hebben, hij heeft voor ons al het binnen schilderwerk verzorgt in het Wapen van Obdam en restaurant de Amethist, kom gerust eens kijken. jaaah, daar kan Rembrandt van Rijn nog een puntje aan zuigen, en uhh die ging niet door tot 01.00 uur s,nachts om zijn werk af te krijgen. Frank wel, een echte topper en afspraak is afspraak bij Frank.”

  — albert en mandy smit, 23/4/2016

 • “Frank heeft voor ons de buitenzijde van ons nieuwe bedrijfspand In het oude wijkgebouw van Obdam geschilderd. We zijn erg tevreden over de kwaliteit van het geleverde werk. De kozijnen waren bijna niet meer te redden door achterstallig onderhoud. Frank heeft het werkelijk weer prachtig gemaakt. Alles binnen de planning en voor een eerlijke prijs Op naar de volgende klus voor ons Groet, michael Nijveld ”

  — ASR totaal bv Obdam, 6/1/2016

 • “Frank, Ik ben zeer tevreden over hoe jij mijn huis heb geschilderd. Het zit de eerste jaren tenminste de eerste jaren weer goed in de lak. Bedankt, Henk de Boer. OBDAM ”

  — Henk de Boer, 23/12/2015

 • “Frank werkt zeer nauwkeurig, netjes en geeft advies als je het niet weet. Bij ons is de hele woonkamer en buitenom van het huis geschilderd door Frank. Ziet er fantastisch uit. Als Frank alles geschilderd heeft lapt hij de ramen ook nog. Een aanrader voor een ieder die een schilder zoekt.”

  — Aziza Chandoe, 21/12/2015

 • “Frank heeft in het najaar een stukje fraai schilderwerk geleverd aan onze monumentale stolpboerderij. Alle voorafgaande jaren hebben wij zelf geschilderd of het door een “mannetje”laten doen en zo strak als het nu in de verf staat heeft het nog nooit gestaan. Onze boerderij is uit 1848 en heeft nog veel authentieke delen, op sommige plekken was ook reparatiewerk noodzakelijk. Het ziet er keurig uit, alsof het weer nieuw is. Wij zien Frank graag weer terug in het voorjaar om de rest onder handen te nemen. Wij willen Hoogeveen schilderwerken van harte aanbevelen, Frank is een echte vakman en gebruikt kwalitatief goede materialen tegen een prettig uurtarief. Familie van den Berg, Twisk. ”

  — Familie van den Berg, Twisk., 18/12/2015

 • “Ik heb de schilder Frank Hoogeveen gehad, voor de kozijnen, de zoldermuren, en ook daar zijn de kozijnen gedaan. Frank werkt erg netjes, doet zijn werk en kwam de afspraken na. Ja het resultaat is mooi geworden. Thea Kenter-Leek ”

  — Thea Kenter Leek, 18/12/2015

Laat ook een aanbeveling achter: