Particuliere woningen, bedrijfspanden en monumentale panden.

Wij zijn gespecialiseerd in saus,- en schilderwerk, voor binnen en buiten. Indien nodig zorgen wij ook voor steigers en een hoogwerker. Daarnaast bieden wij ook scanbehangen , schoonmaak en onderhoudswerkzaamheden aan. Houtwerk moet regelmatig worden geschilderd om het te onderhouden. Zonder goed onderhoud verliest een pand zijn uitstraling en zijn waarde. Waar nodig kunnen we het aangedane hout ook behandelen en repareren.

Scanbehang of glasvezelbehang wordt gebruikt om muren met oneffenheden of barsten te verstevigen en glad te maken. Het sauzen van muren wordt over het algemeen met een roller aangebracht, maar kan ook door ons worden gespoten. Dit is met name voor grote oppervlaktes en geeft een zeer glad en mooi resultaat.Vanzelfsprekend gebruiken wij bij al onze werkzaamheden duurzame en milieu vriendelijke materialen.

Elke schilderklus is bij Hoogeveen Schilderwerken een Project! Of het nu gaat om onderhoudswerk voor een particuliere woning een bedrijfspand of een monumentaal pand, bij Hoogeveen Schilderwerken pakken we alles op eenzelfde projectmatige manier aan. Duidelijke afspraken over de prijs, planning, uitvoering en eindresultaat.

Wij gaan voor een 100% tevredenheid garantie.

Uw huis laten schilderen?
Renovatie project Alkmaar
Renovatie project Alkmaar
Voor
Renovatie voor
Tijdens
Renovatie tijdens
Na
Renovatie na